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みんなでつくる食のエコミュージアム Eco museum of food made by everyone

We are looking for ideas for an ecomuseum of food.

Various forms of organic farming support everyone's lives and support. To live is to eat

Let's review the lifestyle at our feet from the self-sufficiency of the "food". People and natural health are being lost because of the priority given to economy and efficiency. In order to balance economy and health, it is important to have a balance between "living industry" based on self-sufficiency and "industrial agriculture" where successors can eat. Various forms of organic farming support nature and livelihoods and livelihoods.

Satoyama is a treasure that has the potential to become a stage for Japanese-style ecotourism.

The Ecomuseum of Food will create various ecotourisms with "food and agriculture" as a drive.

食のエコミュージアムのアイデアを募集しています。

 

 いろんな形の有機農業がみんなの暮らしと支援を支えています。生きることは食べること

その「たべもの」の自給から足元の暮らしを見直していきましょう。経済や効率を優先するあまり、人と自然の健康が

失われつつあります。経済と健康を両立するため 自給を基本とした「暮らし産業」と後継者が食べられる「産業農業」

のバランスが大切です。いろんな形の有機農業が自然を守りながら暮らしも生業も支えています。

 里山は日本型エコツーリズムの舞台となる可能性を秘めている宝です。

食のエコミュージアムは「食と農」をドライブに、さまざまなエコツーリズムを創造していきます。 

 

 プロジェクト アイデア例 その1

おにぎりビレッジ Onigiri Village